Nowy semikontenerowiec "Professor Mierzejewski" udaje się w dziewiczy rejs / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia semikontenerowiec "Professor Mierzejewski", 07. 07. 1979 r.