[Afisz teatralny. Incipit] Jerzego Nowosielskiego Szczęście Hani Komedia Ludowa w 3 aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny przedstawienia w wykonaniu Sekcji Teatralnej Koła Czytelnik w Wejherowie 15-16.03.1947 r. w sali ob. Prusińskiego.