Einmaliges volkstümliches Symphonie-Konzert des Tonkünstler-Fest-Orchesters / Wilhelm-Theater Danzig. (s.n., 1913)
Program koncertu, który odbył się w nieistniejącym Wilhelm-Theater Danzig 19 maja 1912 lub 1913 r.