Einmaliges volkstümliches Symphonie-Konzert des Tonkünstler-Fest-Orchesters - Wilhelm-Theater Danzig ([Danzig : s.n., 1913)
Program koncertu, który odbył się w nieistniejącym Wilhelm-Theater Danzig 19 maja 1912 lub 1913 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła