Konserwacja "Daru Pomorza" w wykonaniu słuchaczy WSM w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia studentów Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni konserwujących kadłub Daru Pomorza, zacumowanego w porcie Gdyńskim, 10 kwietnia 1977 r.