Konserwacja "Daru Pomorza" w wykonaniu słuchaczy WSM w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia studentów Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni konserwujących kadłub Daru Pomorza, zacumowanego w porcie Gdyńskim, 10 kwietnia 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Port (Gdynia, Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa