Ogłoszenie Zarząd Miejski - Wydział Administracyjny w Tczewie [...] / Cichocki. - Cichocki, Dionizy (Tczew : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o wydawaniu stałych dowodów osobistych z lutego 1949 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła