Ex Libris Bibliothecae Cornicensis 150 Lat W Służbie Narodu [Andrzej Jeziorkowski]. - Jeziorkowski, Andrzej (1931-2011) (1978)
Ozdobna tarcza herbowa okolona labrami z akantu, po środku otwarta książka z napisem: 150 Lat W Służbie Narodu. Nad książką herb Działyńskich - Ogończyk; u dołu herb Zamojskich - Jelita. U góry napis: Ex Libris, u dołu na wstędze napis: Bibliothecae Cornicensis.