[Afisz. Incipit] Klub Pracowników Kultury ... koncert rozrywkowy Zapomniane piosenki ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie 7.06.1955 r. w Domu Drukarza w Gdańsku (Garncarska 18/20).