[Świat Dziecka] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dziecko malujące na sztaludze w trakcie imprezy "Świat Dziecka" w Sopocie.