W nurcie dokumentu - Miklaszewski, Krzysztof (1944- ).; Holoubek, Jan (1978- ).; Więcek, Artur (1967- ).; Świdzińska, Agnieszka (scenarzysta); Więckowska, Anna (reżyser) (Kieleckie Centrum Kultury, 2010)
Wybrane filmy biorące udział w 16 Ogólnopolskim Niezależnym Przeglądzie Form Dokumentalnych NURT.