Louis Burgers Ex libris / J. Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1956)
Leżąca naga kobieta, napis u góry: Louis Burgers, u dołu: Ex libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.