Herr Paul Freyling altester Rathsverwandter und Ober-Kirchen-Vater der Altenstadt Königsberg. Natus Ao 1601. Denatus Ao. 1679 / Bartsch. - Bartsch, Johann Gottfried ( -1690) (1679)
Przedstawia portret w półpostaci Paula Frelinga (1679-1690).