Za mną kanalie! - Syska, Maria (1932- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat przedstawia mężczyznę z szablą i generała. Nazwisko autorki w lewym dolnym rogu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: filmowa komedia kostiumowa; reżyseria Ralf Kirsten.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film niemiecki; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.