Koncert : im Friedrich Wilhelm-Schützenhaus / Männergesang-Verein Danziger Melodia. (s.n.], 1909)
Druk ulotny z programem koncertu, który odbył się w Gdańsku w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 3 grudnia 1909 r.