Koncert : im Friedrich Wilhelm-Schützenhaus - Männergesangverein "Melodia" (Gdańsk). ([Danzig : s.n.], 1909)
Druk ulotny z programem koncertu, który odbył się w Gdańsku w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 3 grudnia 1909 r.
Miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła