Exlibris Krystyny Kempy W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1968)
Przedstawia miseczkę, nad którą unoszą sie kłęby pary. U góry napis: De Re Coquinaria, u dołu: Exlibris Krystyny Kempy/ Sygn. aut. w obrębie kompoz.