[Afisz. Incipit] malarstwo Józefa Łakomiaka sierpień - wrzesień 1967 r. ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych. ([wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.