[Afisz. Incipit:] Opera Leśna Westerplatte ... Krakowiacy i górale ... szczegóły w afiszach. ([wydawca nieznany], 1965)
Sztrajfa informująca o spektaklach Teatru Wybrzeże 14-15.08.1965 r. w Operze Leśnej w Sopocie.