Norymberga : odczyt ilustrowany będzie oryginalnymi zdjęciami z procesu. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o odczycie Stanisława Greka (dziennikarza pol. na procesie), który miał miejsce w gdyńskim Domu Marynarza 5.02.1946 r.