Norymberga : odczyt ilustrowany będzie oryginalnymi zdjęciami z procesu. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o odczycie Stanisława Greka (dziennikarza pol. na procesie), który miał miejsce w gdyńskim Domu Marynarza 5.02.1946 r.
Keywords: Proces norymberski (1945-1946) -- publicystyka; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne