[Ekslibris] Wiktor Dziulikowski / Ivan Panteluk. - Pantelûk, Ìvan Grigorovič (1913-1992) (1976)
W ozdobnej ramce, leżą trzy książki z tytułami: Medycyna, Radiologia, Onkologia, u dołu półkoliście napis: Wiktor Dziulikowski.