Vorteilhaftes Weihnachtsangebot der Firma Kaisers Kaffeegeschäft G.M.B.H. / Kaiser's Kaffeegeschäft. (s.n., 1926)
Cennik wyrobów gdańskiej firmy Kaiser's Kaffeegeschäft z ofertą świąteczną na rok 1926.