[Afisz. Incipit] Zespół Teatralno-Estradowy "Zagórzanka" ... przedstawi program artystyczno-rozrywkowy p.t. Narada Lekarska komedia w jednym akcie ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w Miejskim Domu Kultury w Rumi.