Łopatniuk - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia pogrzeb "westerplatczyka" Józefa Łopatniuka na gdańskim cmentarzu Srebrzysko, 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Cmentarze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk