[Afisz. Incipit] Ogloszenie Zarzad Miejski w Elblagu podaje do wiadomosci [...] / A. Bartoszewski. - Bartoszewski, Adam ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nowych opłatach za wodę i kanalizację.