[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Rady Narodowej - zgodnie z rozporządzeniem ... w sprawie przymusowego ochronnego szczepienia psów ... - Sankowski, K. (działacz polityczny) ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach.