Ex Libris Johan H.A. Jansen - Bortowski, Andrzej (1938- ).; Jansen, Johan H. A. (1964)
Przedstawia kulę ziemską, po obwodzie której chodzą stopy, napis: Ex Libris Johan H.A. Jansen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 09.03.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.