Spowiedź sakramentem Ojca Miłosierdzia : profetyczna intuicja Adrienne von Speyr / Jacques Servais ; tł. Małgorzata Tryc-Ostrowska. - Servais, Jacques (1949- )
1. Najnowsze nauczanie Kościoła. 2. Grzech jako tajemnica nieprawości. 3. Wierność Ojca Jego Przymierzu przypieczętowanemu w Jego Synu. 4. Jezus Chrystus pokutujący. 5. Odpowiedź Ojca na spowiedź Syna.