Z Biblioteki Józefa Hr. Dzieduszyckiego KWK. - Kielisiński, Kajetan Wincenty (1808-1849) (1836)
Otwarta księga w promieniach słońca otoczona gałązkami lauru i dębu, u dołu pełzający wąż. Na karcie książki kursywą napis: Z Biblioteki Józefa Hr. Dzieduszyckiego. Sygn. aut. i data ryta u dołu z lewej strony, pod kompoz.