Johannes Iacobvs Mascovivs Ictvs Regis Polon. Et Pr. Elect. Sax. Consiliarivs Avl. Capit. Cizens. Decanvs Svpr. Cvriae Provinc. Adsessor Civit. Lips. Proconsvl Aedis D. Petri Curator Collegii Princ. Min. Senior Et Biblioth. Senat. Praefectvs / J. M. Bernigeroth. - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767) (1762)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4, przy stole Johann Jacob Mascow.