[Afisz. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet przyjmuje zapisy na 4-ty Kurs Kroju i Szycia ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rozpoczęciu kursu 20.02.1947 r. oraz o zapisach w kancelarii Ligi Kobiet przy ul. Konopnickiej 1.