[Afisz teatralny. Incipit:] Dnia ... 48 i dni następnych dana będzie sztuka w 3-ch aktach Pan inspektor przyszedł... J.B. Priestley'a. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny spektaklu. Reżyseria: Iwo Gall. Dekoracja: Agnieszka Hornicka.