[Afisz teatralny. Incipit:] Dnia ... 48 i dni następnych dana będzie sztuka w 3-ch aktach Pan inspektor przyszedł... J.B. Priestley'a. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny spektaklu. Reżyseria: Iwo Gall. Dekoracja: Agnieszka Hornicka.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Teatr -- Polska -- 1945-1970.; Afisze -- Polska -- 1945-1990.