Gdańsk Twierdza Wisłoujście : uroczyste otwarcie dla społeczeństwa Twierdzy Wisłoujście celem jej zwiedzania / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia uroczystość przekazania Twierdzy Wisłoujście miastu oraz nadanie stopni oficerskich kadrze rezerwy wojskowej, 1992 r.