Rehabilitacja nauczycieli w Polsce po 1956 roku - Ratyńska, Patrycja (2016)
Słowa kluczowe: Komisje, rehabilitacja, stalinizm, nauczyciele.
Key words: Renewal, teacher, commitetes, rehabilitation, socialist.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia (wybór) na stronie 151.
Streszczenie angielskie.