Franz Kafka - sprawozdanie dla akademii : teatr rozmów / Krechowicz. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat informujący o przedstawieniu w Klubie Studentów Wybrzeża "Żak". Na czarno-białym plakacie twarz w masce z ptasim dziobem.