[Afisz. Incipit:] Wieczór arii, pieśni i tańca ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o wydarzeniu 4.08.1952 r. w sali Teatru Wybrzeże w Gdyni, w którym udział wzięli: Barbara Bittnerówna taniec, Lesław Finze śpiew, Jerzy Gaczek akompaniament. W programie: Asafiew, J. Boczkowski, E. Curtis, P. Czajkowski, L. Dellbes, J. Gall, R. Leoncavallo, F. Nowowiejski, St. Niewiadomski, G. Puccini, W. Zeleński, G. Verdi.