Zur Stiftungsfeier : 1844. ([Gdańsk] : s.n., 1844)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty