Etiuda IV - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1972)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną z miękkich, falistych linii.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.