Długi Targ : strona oświetlona słońcem nr od 1-20 - Murman, Marian (1922-2008). (Gdańsk, 1960)
Przedstawia widok ogólny Długiego Targu, ujęcie spod Zielonej Bramy w kierunku Ratusza Głównego Miasta, około 1960 r.
Tytuł i data długopisem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie