Wrzeszcz - ul. Słowackiego, widok na Niedźwiednik [...] / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1969)
Przedstawia ulicę Słowackiego w Gdańsku - Wrzeszczu, widok z ruin wiaduktu kolejowego w kierunku Niedźwiednika, 1969 r.