[Afisz. Incipit:] Warszawski Klub Satyryków "Kukułka" daje w Kawiarni "Fangrat" Gdynia bogaty program satyry aktualnej, humoru, liryki i piosenki p.t. Wesołe porachunki ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o występie.