[Afisz. Incipit:] Warszawski Klub Satyryków "Kukułka" daje w Kawiarni "Fangrat" Gdynia bogaty program satyry aktualnej, humoru, liryki i piosenki p.t. Wesołe porachunki ... ([Gdynia] : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o występie.
Przybliżona data wydania ustalona przez katalogującego na podstawie dat biograficznych Romana Kołonieckiego, prowadzącego Klub Satyryków "Kukułka".
Keywords: Klub Satyryków "Kukułka" (Warszawa); Cukiernia-Kawiarnia "Fangrat" (Gdynia); 1901-2000; 1945-1989; Imprezy artystyczne; Życie artystyczne; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz