Exlibris Dr. Hermann Wiese O. V. - Volkamer, Oswin (1930-2016) (1993)
W ramce wnętrze dawnej biblioteki. Pod przedstawieniem napis: Exlibris Dr. Hermann Wiese. Poniżej pod kompozycją wyryte: 207 O. V. 93.