Ex Libris St Kuci / K. Lachtara. - Lachtara, Krzysztofa (1937- ). (1981)
W okręgu twarz mężczyzny oraz dłonie i stopy ze stygmatami. U dołu napis: Ex Libris St Kuci, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.