Ex Libris St Kuci - Lachtara, Krzysztofa (1937- ).; Kucia, Stanisław (1937-1991). (1981)
W okręgu twarz mężczyzny oraz dłonie i stopy ze stygmatami. U dołu napis: Ex Libris St Kuci, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.