Święto Faktora - Socjalistyczny Związek Studentów Polskich (Świebodzin : [wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący i imprezie w ramach Dni prasy studenckiej Zielona Góra 19-21.11.1976.
Keywords: Prasa studencka -- Polska -- 1970-2000.