[Ulotka. Incipit] Sensacja! W poniedziałek dnia 16 czerwca ... odbędzie się ... mecz bokserski pomiędzy Śląsk-Wejherowo ... ([wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o meczu 16.06.1947 r. w Wejherowie w sali Prusińskiego.