Technikum Łączności przy ul. Podwale Staromiejskie, strona południowa / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia budynek Technikum Łączności przy ulicy Podwale Staromiejskie, około 1985 r.